Züruck

23-25 juni: 3-daagse Yoga & Wellness retreat by NL yogareizen & Thermae 2000

Yoga & Meditatie
Yoga en meditatie zijn gericht op het ontspannen van lichaam en geest. Yoga is een fysieke vorm van ontspannen waarbij yogahoudingen elkaar afwisselen op het ritme van de adem. De nadruk ligt op het vergroten van (innerlijke) kracht, concentratie en uithoudingsvermogen. Yoga versoepelt de spieren, gewrichten en je mindset. Meditatie zorgt voor meer bewustwording. Daardoor ontstaat er meer rust in het hoofd en signaleer je fysieke en mentale grenzen eerder. Met meditatie richt je de aandacht op het heden. Je laat alle gedachten voor ‘straks’ of ‘morgen’ even varen, en houdt je bezig met wat je nu aan het doen bent. Dat vergt oefening. De yogalessen en meditatie zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.

NL yogareizen
Het yoga en wellness retreat wordt begeleidt door Nick en Laura van NL yogareizen.
NL yogareizen staat voor yoga op unieke locaties, persoonlijke aandacht, inspirerende yogalessen, een plek waar iedereen zichzelf mag zijn en een goede balans tussen yoga en ontspanning.

Inhoud 3-daags verblijf:

  • Ontvangst op woensdag 23 juni om 10.00 uur bij Thermae 2000, hier start het programma* 
  • 2 overnachtingen in een classic room (in de volgende stap kies je voor 1 of 2 personen - meerprijs voor 1 persoon is €130,-)
  • Ontbijtbuffet in restaurant Pure 
  • 2 maal gezonde lunch en 2 maal 3-gangen diner in Restaurant Pure met groepsleden
  • 3 volledige dagen toegang tot de wellnessfaciliteiten 
  • Dagelijkse begeleiding in yoga- en meditatie sessies door Nick en Laura
  • Begeleide (wellness) wandeling 
  • Let op: massages en behandelingen zijn niet inbegrepen en zijn gedurende de reservering bij te boeken bij Thermae 2000. 

Bekijk hier het programma van de yoga & wellness retreat 

Voorwaarden

De prijzen zijn exclusief gemeentelijke heffingen van € 3,99 per persoon per nacht en parkeerkosten van € 15,- per voertuig per nacht. 
Meer weten over de geopende faciliteiten, hygiënemaatregelen en meer? Ga naar onze Corona pagina.

Badkleding- en ongeklede dagen

Iedere dinsdag is badkledingdag, iedere donderdag Naakt dag en ieder eerste volle weekend van de maand vanaf vrijdag 17.00 uur badkledingweekend. Bekijk hier de kalender met badkleding- en ongeklede dagen in 2021.

Kamers & reserveren

De getoonde vanaf prijs is o.b.v. een standaard 2-persoonskamer. Tijdens uw reservering kunt u (tegen een meerprijs) tevens kiezen voor een 1-persoonskamer. 

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.